Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2020 23:54 - ЗЛОВРЕДНОТО НАСЛЕДСТВО....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 1247 Коментари: 4 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ЗЛОВРЕДНОТО НАСЛЕДСТВО НА ДЕРЖАВНИКА-ПРИМАТ, ДОКОПАЛ СЕ С ПОМОЩТА НА ВЪНШНА НАМЕСА ОТ ПРОСТАШКА ДЪРЖАВА ДО ВАЖЕН ПОСТ В ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА

 

   Демократична страна начело с биринджидържавник-примат вече не е оксиморон. Това се случи в няколко държави на Европа, включително и в нашата, където казусът е малко по-различен – ние имаме псевдодемокрация, която се ползва за параван от задкулсисието, доскоро наричано мафията. Но че това ще се случи в страната с най-могъщата икономика и военна сила в света, че ще я разклати заради недоправения й президент,  всяващ разединеие и омраза сред хората в нея, това едва ли някой е очаквал. Злото, проникнало в Америка с избора на Тръмп за президент се оказа така голямо, неочаквано, че след изхождането му от политиката се заговори за една нова, разединена Америка, в която на хората няма да им е лесно. Сакълдисани от делата на Тръмп, интелигетните хора още от първите дни на президентщината му,  почувствали се измамени на изборите, за което бе обвинен лично Путин, започнаха да работят върху стратегия как да се отърват от този човек, който с неинтелигентостта и неразумността си злепоставяше Америка навсякъде по света, предизвиквайки объркване в световния ред, недоверие към Америка и дори подигравки към нея, щом има такова нещо за президент. Той се превърна в лакмус не само за простащината в Америка, но и за много хора по света, защото Америка и останалия сват са два взаимно свързани съда.

    Интересите на американските копропации, банки и др. са тези, които определят кой да е на върха. Америка се явява банката на света и тя печели, както и банките от вички процеси, които протичат по целия /!!!/ свят. Това е много сложен процес, аз ще се спра само на човешката страна на проблема - да имаш президент, неуважаван, избран с чужда намеса, не ставащ за този пост от една страна или пък президент, който се ползва с уважение. И ние не сме по-добре с президента ни, според мен на интелектуално ниво простакисимус, но не сме тези, от които светът да се интересува. Затова при нас простащината върви...

    Простият човек е нагъл, той не вярва никому и се огражда само със свои хора. Ако такъв човек стане дори президент, той ще постави в институциите на страната прости хора като него,  за да разчита на тях. Девизът на тъкъв чоке ще бъде : Винаги трето качество! В Щатите най-важните институции са Сенатът и Върховният съд. Тези две институции могат да блокират дейността на президента или пък да го толерират, дори в простотиите му или вредите, които той причинява на страната. Такива хора - прости!!! - на власт винаги ще имат едни изяви, биха били те по времето на Сталин или в нашето време. Необразованите ръководители се превръщат в диктатори, а диктаториите си приличат навсякъде по света. Друга патерица да остане на власт простият човек са простите като него хора в страната му. Простият човек иска простак да го управлява, небоклукът му образува нерви. В това отношение давам пример с нашия президент, той пък, лакмус на простотията в България. Топнат в неговия син лакмус, списъкъг с интелектуалците, негови прокрепники, ще стане тъмно червен.

   Тръмп с деянията си вътре в Америка наплаши хората от средната класа, съхранили в известна степен интелекта си и   човешкото си достоинство в една бездуховна вече държава.  Тези хора Тръмп искаше да ликвидира като класа, но не с методите на Ленин, който третираше интелектуалците като реакционна маса и джелатите на Дзерджински ги избиха. Оръжията на Тръмп срещу средната класа бяха данъците, опитите да се премахне медицинската осигуровка „Подаръкът на Обама” и превръщаннето им в обект на постоянна атака, в която той включи и простотията на Америка. Цветът на щатите – син или червен - с изборните резултати показва в кои щати простотията надделява над интелигентните хора. Ще посоча само един, черният щат Алабама. Там градове има малко, по селата  живият огромни черни маси, както Ленин нарича хората. Тези хора винаги за за по-простия кандидат за президент, оти по-им пасва. Техноподобните в България казват:

     За какво ни е ЕС? или Терорът долу, съюз със ОНД!

     В другия преобладаващо черен щат, Джорджия не е така. Там повечето хора живеят по градовете, интелектуалното им ниво е по-високо. Да не припомням кои области или региони  в България искат комунизъм, защото са свикнали с него както въшките с ДДТ-то.

   Това, което никой не очакваше и не прогнозираше във връзка с изборите за президент на Америка през 2016 г, негативната страна от този избор за хората, се случи след избирането на Тръмп за президент. Простите и злобни хора, наактивирвани от президента,  търсеха и намираха поводи да унижават по-интелигентните от тях, да атакуват държавата и културните й достижения, да оскверняват и рушат паметници по начин, който Чапаев прилагаше в началото на миналия век по време на гражданската война в Русия. Размириците в Америка, минаващи под знака на борба за расова справедливост бяха яхнати от други простаци, крайно левите и крайно десни партии в Щатите, тези с марксистка идеология, финансирани от Путин. Същите у нас са черепорадевите боклуци, атакуващи на първо място главния прокурор.  Делата на тези две „партии” в Америка, които /уж/ не се понасят, по същество са едни и същи – напълно протовоположни на това,  което трябва да правят, което означава една посока и за двете, обратна на нормалната. Участницие в тези протести не мога да кажа, че не са заплатени, при тях това става косвено. Разбива участникът един магазин, взема си напр. 10 чифта маратонки, има и друга опция. Боклукът наркоман разбива аптека, взема си от нея субстанции за наркотици. Как ще ги вземе законно, колко трябва да плати ако това стане законно, а не чрез „влачене на яма”?  Това е плАтата на примАта, борещ се за етносови права. По същество се извършва проституиране по казус.

   У нас на приматите на Радев/Черепа вероятно се заплаща директно, аз съм чувал за по 80 лв. на протест от 17 до 22 ч. Тук протестниките не влачат яма като американските, а директно получават платата си, постъпваща /вероятно/ от Черепа и Руското посолство и раздавана по линията на президентщината ни. Да е видял някой боклуци да хвърлят яйца по президентството или да викат:  Доле Радев, горе /напр./ Томислав Дончев! Ясно е, кой е работодателят на тези нещастници и измислител на теорията защо на народа чекмеджетата са празни, а на Бойко – пълни.

   Простащината проникна дълбоко в живота и изявите на америкнаците, тя стъписа неприматите, които губеха битката с нея. По едно време те бяха згубили надежда и се надяваха при изборите ако в Сената доминират демокрратите, да му уредят един импийчмънт и сенатат да одобри изхождането му от властта.  Казвам нещо, за което съм убеден абсолютно – ако не беше този Ковид - 19, за да се сезират американците върху делата на президента им, той пак щеше да спечели изборите, вече без помощта на Путин, защото чрез електронна измама той вече не можеше да му помогне. Причината този път щеше да бъде неинтелигентният му и агресивен електорат, който доби мощ в Америка. След като загинаха към 250000 души заради този вирус, който можеше да бъде спрян от американските вирусолози в Китай, които Тръмп отзова, много привърженици на Тръмп се осъзнаха и гласуваха срещу него. Такава безотговорност спрямо вируса, резултат на простащина, прояви само още един президент, нашият, чиито подкрепники си гориха маските и скандираха просташки лозунги, омаловажавайки опастността от вируса.

  Американците изметоха Тръмп от политиката, но тръмпщината /б. м.простотиията/ остава. Най-вредното за Америка се оказва разделението, което той остави сред американците. Едни по цвят мразят другите, едни заради данъците мразят други, необразованите мразят образованите, главното разделение обаче идва от двата лагера – агресивната простащина на тръмповците и желанието на голяма част от хората в Америка да живеят като интелигентни хора. Мисля, че като бройки първата част е по-голяма....

    Не само Тръмп пося разделение сред хората в Америка, това успя и нашият президент, но има разлика в делата на двамата. Тръмп правеше това, защото това го устройва, нашият президент сторва това, за да руши косвено ЕС, защото това желае повелителят му Путин, комуто той служи от деня, когато след спечелването на изборите се изхвърли високо-високо в парламента. Така неговата позиция се оказва и подла спрямо хората, които го избраха за президент, а като качество – много по-ниско от това на Тръмп – непочтенник высшего класса.

   Тръмп продължава с просташките си номера да тероризира хората, които са наплашени от него и които просто не вярват, че той няма да ги изиграе и да изкара още един мандат. Въртележки с шефовете на отбраната правИ, изгони ги, турна свои хора, което навява страх у хората, че той ще остане на власт с помощта на военните. Това би било катастрофа за целия свят, въвеждам таг: Доларът – международно платежно средство.

   Други въртележки прави Тръмп с опитите да заведе дела за нечестни избори, които да се проточат след 20. 01. – датата, когато встъпва в длъжност новият президент. Има основания за това Тръмп, Върховните съдии са 6 броя републиканци и три демократа. Ако това стане, въоръжените американци ще започнат гажданска война.

  Тръмп не приема резултатитте от изборите. Според мен той нищо не може да направи, но държи на нокти америкнаците, които като го видят ги втриса. Хората с право са наплашени. Провеждат се и демонстрации срещу „нечестните” избори от привържениците на Тръмп. Може пък да се е съветвал по този въпрос с нашата Манолова-Костинбродская. А той има и голямо влияние в Републиканската партия и може да я разцепи, нов източник на напрежение.

   Всички диктатори си приличат, на всички идва края, в момента си спомням за края на Саддам Хусеин. Приличат си и всички боклуци, които не работят, не търсят работа, а авантата, да ги нарека авантюристи. Такива са и мигрантите, които спонтанно от целия свят решиха да се изселват в Германия. Те търсят социални помощи. Ще дам пример с една електоратка на Тръмп от Беверли Хилс, където ако се спомене името Тръмп, хората ги втриса:

   Кеси тя по цял ден пред жилището си на една улица, бременна в последния месец, през целия ден пуши. Хората й правят забележка, че вредно е, тя мълчи като таквоз и пуши.

  Същата обаче вика като йерихонска тръба вечерите на митингите на републиканците и то в квартала Беверли Хилс, където републиканците са ненавиждани. Платена провокаторка.

   Такива са и черепофатмаковите боклуци. Част от тях са от криминалния контингент, за да се откриват трудно след направени от тях золуми, друга част са непълнолетни и не знаят какво правят, напр. хвърлят камъни по прозорци на клюбове на тези партии, дето им не аресват. Малолетни, за да носят отговорност, но пък осъзнати кои партии са честни, и кои – за мятане то централите им яйца, павета или болуци от кофите в близост до тях.

   Малките деца също са умни, те самите твърдят така, ето текста от една народна песен, изпълнявана в детската градина:

 

               По игрища и пързалки, волно ний играем

               и макар и още малки, името на Ленин ние знаем!

 

  Този метод не е нов, напомням за Павлик Морозов и за Овчарчето Калитко. Те са тъвсем невръстни, мисля и двамата на по 8 години, но вече са осъзнати като личности и се превърнаха в герои – единият, предал баща си заради укрито жито, другият – осъзнал от къде идва бедата в България, оставил овцете, нарамил пушка и станал партизанин. Първият го убил дядо му, вторият – ловните дружини.

   Не е необходимо да си специалист, за да не се досетиш, че всичко това идва от една централа, като се започне от промиването на мозъциите им и се завърши с общото, което ги свързва:

 

                            Всички дренки са червиви,

                            расли са в един дол...

 

   Аз вярвам, че Америка ще се оправи след Тръмп. Които си мислят, че идва времето на Путин или на други като него, грешат. Първи в света по новите технологии, америкнаците ще запазят господството си. Те и сега се явяват империя от нов тип, която владее света по различен начин от този по време на Британската империя или последната от този тип империя, Империята на злото. Дали това е точната й диагноза, отговорът е в стореното от нея в Кавказ, въвеждам тагове: Нахичеван, Нагорни Карабах, Чечня, Дагестан. Злото на тази империя достигна и Америка с избора на Тръмп. Той не може да играе по свирката на Путин както нашия президент, защото над него са Сената и Върховния съд, но Путин го избра за такъв, защото не става да президент и ще стори много бели на Америка. И се оказа прав. Само че бумерангът винаги се връща. Ще си плати Путин за ядовете на Америка за годините,  когато с киберизмама им натресе този президент.

   Да припомня и още нещо – през същата година още двама президенти бяха назначени индиректно от Путин – Егор Додон в Молдавия и Радев в България, по препоръка на Решетников, близък с Путин.

   Да се отърве Америка от сплетните на Тръмп има само един начин, дано Байдън да ми чете постингите, Ето и предложението ми:

   Тръмп прроизнася реч, в която казва, че е най-великият президент в историята на Америка и предава властта на Байдън. Веднага идва полицай с прокурорска заповед за арест и го закопчава. Нека обясни как влогът му в Китай в размер на 5 млн. долара се върна в американска банка набъбнал на 25 млн., защо дължи над 220 млн. долара данъци, защо има срещу него заведени над 50 дела от партньорите му в бизнеса. Същата мярка да приложат и към синовете му. Така Америка ще приглуши тръмпизЪма, който продължава да сее омраза между хората и грози с разцепление Републиканската партия. Които не знаят, от постинга ми гще узнаят, че републиканците идват на власт заради избирателната система, която на хората им се чини остаряла. Това идва броя ласоподователи, отговорящеи за един електорален глас. Така за едни щати се оказва, че гласовете на хората са десетина пъти по-леки отклкото в други. И на всеки избор взорът е устремен във Флорида. Някога може би е било необходимо това, но днес не върви. Стане ли това, републиканците умират като партия.    

             

                   image

      Американски жълтожилетник или жълтопаветник, лицето на протестите в САЩ

                                         image

                                          Терорът долу, съюз със ОНД!

                          image

                                                     Вся земля - наша!



Гласувай:
9



1. анонимен - Извънредно точен анализ. Само да ...
25.11.2020 00:10
Извънредно точен анализ.Само да акцентираме на удивителната прилика между Тръмп, Путин и Радев.Все едно по калъп са правени.
И всички путиноиди задължително харесват клоуна и льотчика.
цитирай
2. radostinalassa - Не знам къде какво ще си завираш, но..
26.11.2020 21:51
определено мозъчето ти е навряно в глутеуса, Скало. Даваш фира.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Не коментирате по същество, освен това не се обръщате към мен в уважителната
27.11.2020 00:01
radostinalassa написа:
определено мозъчето ти е навряно в глутеуса, Скало. Даваш фира.


форма, което е грешка, защото аз съм много изключителен. Друг път ще отговоря на Коментара Ви, защото сега чета философските виждания за света на евреина Изаак Вагиналенщайн. Сезирах се върху една негова мисъл, че Бог е създал жената да стои близо до човека, та когато он реши, да има къде да го муши. Вдруги ден имаме сбирка на Центъра в базата ни Ешекчисикиджанкюпрю, ще дам тази мисъл за анализ и приложимост в ежедневието ни.
цитирай
4. radostinalassa - Ценностите ти са доста първични...
28.11.2020 09:17
което отговаря на мястото ти в еволюционната стълбица. Стой си там.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12187103
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031