Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2017 15:33 - Белене ще е най-сигурният АЕЦ във Вселената!
Автор: nppbelene Категория: Технологии   
Прочетен: 731 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 24.12.2017 16:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ако някой все още се съмнява в това какви хора ни убеждават, че АЕЦ Белене ще е много надеждно, строи се съвестно по всички най-съременни правила и мошениците които ни говорят това засекретяват почти всичко около него само поради "националната ни сигурност" или "желанието на руската страна" може да погледне на това филмче какво става с очите си. Във филма няма никакви конспирации и монтажи, всичко е представено от инж. Илчо Костов, дългогодишен директор на площадката в Белене. По неизвестни причини филмът остава крайно непуполярен и почти апокрифен в публичното пространство. А със сигурност всеки българин се интерсува в чий ръце поверява живота си.

Нека забравим милиардите които се окрадоха около този проект. Нека видим само с очите си как на хората които взимат тези милиарди изобщо не им пука за сигурността ни и как изливат бетон с пукнатини по цялата височина и в дълбочина на стените на реактора и "високотехнологичната им и свръхнадеждна работа" може да бъде определена само с една проста българска дума "свинщина". С такова качество на бетона едва ли някой би искал   да бъде изграден и свинарника на прасето му в двора, а те ни го предлагат на стените на самия реактор на "най-сигурния АЕЦ във Вселената"!  

Тъй като филма е дълъг, може да погледнете първите няколко секунди и примерно от минута 8 на част 2

Точно показания бетон вече е бутнат, а "съвестните инвеститори" ни убеждават, че при следващите строежи всичко ще е по-друго. Най-нагло си приспадат и парите вложени в тази "свинщина"  когато ни убеждават, че Белене "можело да бъде изгодно". Преди 3 години ни убеждаваха, че ще е някаква свръхмашина за пари, вече се оказа само, че "можело да бъде и изгодно", с повечко държавна помощ естествено.  На първо място като държавата напише подходящ "независим" доклад в БАН.

Основният въпрос остава колко пъти може да повярваме на подобни мошеници или не трябваше ли да бутнем до основи и тях до сега?  

Добре би било, ако може да подпомогнете по някакъв начин разпространението на информацията в този филм, дори и само като кажете на човека до вас.  Няма кой да плаща стотици хиляди за да се излъчи филма в прайм-тайма на някоя мастита телевизия и на практика това престъпление срещу всички българи, а защо да не го наречем и "престъпление срещу човечеството" щом някой си позволява да строи по тези начини АЕЦ, остава в дълбока сянка за обществото.





Тагове:   АЕЦ Белене,


Гласувай:
3




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nppbelene
Категория: Технологии
Прочетен: 3451
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930