Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2018 10:03 - Останки от древен град, намерени в Антарктида
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 760 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Останки от древен град, намерени в Антарктида

23 май 2016 г. Шон Адл-Табатабай странен 
http://yournewswire.com/remains-of-ancient-city-found-in-antarctica/

image

Американски телевизионен екипаж, който е бил изчезнал през последните 14 години, може да е изоставил видео доказателства за древен град в Антарктида, според археолога Джонатан Грей. 

Калифорнийският телевизионен екипаж изчезна през 2002 г. след заснемането на мисия от US Navy SEALs в Антарктида. Според Джонътан Грей, който ръководи  археологическите новини Flash , видеоклипът, оставен от телевизионния екипаж, е блокиран от американското правителство, за да бъде излъчено.

Американското правителство заяви, че ще се опита да блокира излъчването на видеоклип, открит от спасителите на флота в Антарктида, който според тях разкрива, че масивна археологическа копка е в ход на три мили (3200 метра) под леда ", говорител на продуцентската компания, съобщи екипажът по време на тяхното изчезване.

"Производственият екип на AtlantisTV, който заснеше видеото, все още липсва", споделя Грей.

Адвокатите на базираната в Бевърли Хилс AtlantisTV подчертаха, че основната грижа на компанията е за безопасността и благосъстоянието на екипажа.

Но те заявиха, че ще се противопоставят енергично на всякакви опити за цензуриране на материали, които очевидно са в обществен интерес и обществено достояние.

Леденият континент на Антарктика, посочиха, не принадлежи на нито една нация. САЩ нямат юрисдикция там. "

"Това видео е собственост на AtlantisTV, каза говорител на компанията, ние го застреляхме. Наше е. И веднага щом се възстанови на нас, щяхме да го издухнем. Край на историята."

Гледан от служителите на NAVY

"Двама военнослужещи, които видяха касетата, описаха съдържанието му на изследователи от Националната научна фондация (NSF) при завръщането им в гарата" Амундсен-Скот "на Южния полюс", твърди Грей в скорошния си бюлетин.

Така че докладвани източници в гара McMurdo, основната американска база в Антарктика. "

Те казаха, че са показали грандиозни руини и други неща, с които не са могли да отидат, съобщи един учен от NSF.

- Накарахме го за някаква подлудяваща заблуда - каза той, - докато хеликоптер, пълен с флотски сейфове, се приземи, взе ги и излетя. Сега ни бяха почесали главите.

Длъжностни лица на Американската военноморска помощна група в Антарктика предсказуемо отричат ​​историята или притежанието на видеоклип, изстрелян от липсващия екип на AtlantisTV.

Военновъздушните източници заявиха, че са открили видеоклипа в изоставен склад, който е на 100 мили (160 километра) западно от гара Вокссток.

Поддържате ли се с удивителните тайни на нашето минало?

Най-малко четири плакати в YouTube смятат, че може да има изгубен град на континента Антарктида.

Екип от изследователи твърдят, че са открили три древни пирамиди на покрития с лед континент на Антарктида. Точните подробности са ненатрапчиви, но екипът издава три интригуващи картини от тяхното откритие. според Стивън Ханард АДГУК .

Международен екип се състои от изследователи от Съединените щати и няколко други от различни европейски страни. Две от огромните пирамидни структури бяха намерени на около 10 мили вътрешни, третата недалеч от бреговата линия, ясно видима от океана.

Екипът понастоящем планира експедиция, за да стигне до една от пирамидите, за да разбере дали е естествена или изкуствена структура. От екипа не са съобщени повече подробности от 29 август 2012 г. Още новини са в очакване. Не съм решил този човек до по-нататъшно потвърждение, така че винаги да решавате.




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39742208
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031